Bezorgen

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een orderbevestiging en een factuur.

In de regel worden bestellingen die voor 15:00 uur besteld zijn dezelfde dag verstuurd, tenzij anders aangegeven. 

U ontvangt van luchtgereedschap.nl een E-mail op het moment dat uw bestelling is verstuurd. U ontvangt dan ook een Track en Trace link, waarmee u de status van uw bestelling kunt volgen. (Let op: deze e-mail kan in de spam box terecht komen)

Mocht u vragen hebben over de status van uw bestelling dan kunt u altijd contact opnemen via info@luchtgereedschap.nl of telefonisch via: +316 18239229.

Het kan voorkomen dat niet alle artikelen uit uw bestelling op voorraad zijn, dan zal uw bestelling in verschillende delen worden verzonden. Wij zullen u ten alle tijden hiervan op de hoogte brengen.

Als u een artikel heeft ontvangen dat defect, beschadigd of niet compleet is, kunt u contact opnemen via info@luchtgereedschap.nl of telefonisch via: +316 18239229.

Mocht u vragen hebben over de status van uw bestelling dan kunt u altijd contact opnemen via info@luchtgereedschap.nl of telefonisch via: +316 18239229. Wij zullen er dan voor zorgen dat u zo snel mogelijk het juiste artikel krijgt opgestuurd.

Ons streven is om producten die voor 15:00 uur worden besteld de volgende dag te leveren, tenzij anders bij het artikel vermeld staat.

Voor levering naar België kan het voorkomen dat de verzending een dag langer duurt.